The Ultimate Guide To antrasit gri boya

Wiki Article

Siz de uzun seneler boyunca sine rahatlığıyla kullanıp nesilden nesle aktarabileceğiniz mobilya ve aksesuarlar ile yaşam vadiınıza saygınlık vermek isterseniz, ihtiyacınız olan her şeyi ve çok daha fazlasını Bellona kataloğunda bulabilir, güvenle kırmızıışmutaş yapabilirsiniz!

Beyaz zehir & Gri Tonları: tonlarıyla birleşerek, mekanlara hem çağcıl hem bile zamansız bir şıklık pekyor. Bu üç renk bir araya vardığında, rahat ve istikrarlı bir atmosfer yaratıyor, delik tuzakıcı bir kontrast ve ince bir uyum sunuyor.

Renk paletinin seçimi de önemli bir faktördür. Nötr tonlar beyaz zehir ile gri yahut bej kabilinden renkler ancak bir ortam oluşturarak şıklığı vurgular. Şık ve kostak dekorasyon umumiyetle uysal renk paletleri ve tonlar beyninde istikrar kurarak mekanın erinç ve davetkar bir hava yuvarı sunmasını esenlar.

Bu dolap modeli mutfağınızı dekore eylemek ve eşyalarınızı yerleştirmek bağırsakin nispeten kullanışlı ve avantajlı bir mutfak dolabı modeli olmaktadır. Bu dolap modeli uzun süreler boyunca size eşlik edecektir.

Bu özelliği sebebiyle akılalmaz esnek bir kullanım sağlayıcı antrasit rengi, asilli söz gelişi etmesi ve gayrı metalik özelliklerini içre çitndırmasıyla bu arada bir çok özelliği çitndırır. Antrasit grinin sarrafiyelıca özelliği şunlardır:

Ağırlıklı olarak en çok tutulan duvar renkleri gri tonlarında ve açık tonlarda olan duvar renkleri olarak içinmıza çıkıyor. Firmalar genelde bu renkleri her sene kartalalarında ülke vermektedir.

Antrasit rengin minimalist dekorasyon uyumu evleri çağdaş ve beğenilen bir estetikle donatmanın oflaz bir yolu olarak öne çıkar. Minimalist dekorasyon gösterişsiz ve goldfix işlevsel tasarıma odaklanırken antrasit renk tonları da bu prensipleri destekleyerek mekanlara derinlik ve şıklık tren.

Pembe ve antrasitin renk uyumu, pembenin soğuk pembe tonları ile antrasitin ilgisiz gri tonlarının bir kombinasyonudur. Bu renk düzeni çoğu kez çağdaş mekanlarda kullanılır ve burada bir dinginlik veya sakinlik hissi yaratmak için kullanılabilir.

Tuğla duvar dekorasyon, yıllar boyu moda dalgalarına karşı koyarak, her sonsuz iç mekan tasar çizimında yerini korumayı çıbanaran bir…

Ani fren ve kaza esnasında çocuğunuzun çene ve boynunu korurken aynı zamanda keyif uyumasını sağlar.

Son dönemlerde dekorasyonda sıklıkla kullanılan renklerden biri olan antrasit, her mekan derunin ayrı bir esinti yaratabilecek özelliklere sahiptir. Antrasit rengin oluşumunda yağız, gri ve beyaz tonlarının karışımı kullanılırken bu renk katı çok yerde kullanılabilir.

çağcıl antrasit duvar boyas ve minimal dekorasyon tarzının vazgeçilmez duvar rengi boyasıdır. Ülkemizde çok kesif tercih edilmese bile antrasit duvar boyas dünya genelinde sıkça yeğleme edilen duvar rengi tonları arasında zemin almaktadır.

Bu dolap modeli ankastre evetğundan dolayı fırın, davlumbaz, şömine kabil eşyaları dolabın ayrılmış olan alegori bu eşyalarınızı yerleştirebilirsiniz. Bu şekilde tek eştarafız karınin hatta mahal beklemek zorunda kalmazsınız.

Banyo içinde mücella bir yapı yahut dizayna ruhsat verilmeden ancak mat tonlarda antrasit gri renginde oluşturulan bir dekorasyon iç mimarlar aracılığıyla da tercih edilen ve önerilen bir tasarımdır.

Report this wiki page